Kleuranalyse

Van een persoonlijke kleuranalyse heb je een leven lang plezier. Ontdek hoe kleding je persoonlijke uitstraling versterkt, waardoor je je krachtiger en zelfverzekerder voelt, elke dag weer!

Een kleuranalyse geeft je handvatten om betere keuzes te maken op het gebied van kleding, maar ook als het gaat om accessoires, make-up en haarkleuren. Het is onmisbaar bij het samenstellen van een bruikbare en harmonieuze garderobe!

Waarom staat de ene kleur je wel en de andere niet?

Een kleur staat goed als die in harmonie is met je eigen kleuren! Dat wil zeggen: met de natuurlijke kleuren van je huid, haar en ogen. Met een analyse zoek je in feite naar die kleurkenmerken die overeenkomen met de kleuren die je van nature al hebt. Door juist kleurgebruik zul je er stralender, frisser en jeugdiger uitzien.

Analyse volgens een uniek computersysteem van Art of Image

Ik werk met het uitgebreide seizoenensysteem van Art of Image. Dit systeem bestaat uit de volgende stappen:

 width=
Met 84 kleurstroken bepaal ik eerst je oog-, haar– en huidskleur

 width=
Vervolgens zet ik de 3 kleurcoördinaten die uit de vorige stap zijn gekomen in het computersysteem van Art of Image waaruit een uitkomst volgt van de 4 basis seizoenstypen: lente, zomer, herfst en winter in combinatie met de 5 subtypen: heel licht | licht | medium | donker | contrasterend. Ik check de uitkomst met de oranje/rode doeken.
 width=
Met behulp van afterdrapes laat ik je zien welke kleuren in harmonie zijn met jouw persoonlijke seizoenstype.
 width=
Dames ontvangen als laatste een 10-stappen make-up advies om te laten zien en ervaren welke make-up kleuren je het meest laten stralen.
 width=
Als laatste krijgt iedereen een kleurenwaaier behorend bij zijn/haar seizoenstype. Je ontdekt hiermee je eigen kleuren die het beste bij jou passen. Je kunt ook een op maat gemaakte kleurenwaaier bestellen. Zo’n kleurenwaaier is een uniek middel om je persoonlijkheid neer te zetten. Hierin vind je jouw eigen oog-, haar- en huidskleur met jouw 42 best passende kleuren.

Versterk je persoonlijke uitstraling

Neem contact met mij op om een kleuranalyse in te plannen

NEEM CONTACT OP

Contact

Beken Kleur | Lianne van Wijlick
06 - 51 99 26 26
lianne@bekenkleur.com