Workshop

Naast individuele adviezen verzorg ik workshops van een of meer dagdelen. Vriendinnendag, zussendag, vrijgezellendag, verjaardag, teambuildingsdag: uitstekende gelegenheden voor een workshop over Kleur, Kleding als Taal of Make-up! De workshops zijn leerzaam, laten je er nog mooier uitzien en zijn daarnaast gezellig, interactief en goed verzorgd met opdrachten en advieskaarten. We beginnen met een kop koffie en uiteraard ontbreken een hapje en een drankje niet!

Dit zijn een aantal voorbeelden van workshops

  • Bij Randstad HR Solutions organiseer ik elke twee maanden een workshop 1e Indruk. Hierin maak ik kandidaten die op zoek zijn naar een nieuwe baan, bewust van het feit dat slechts 7% van wat je zegt bepalend is bij de 1e Indruk. 93% wordt bepaald door lichaamstaal, intonatie oftewel je presentatie! Kandidaten ontvangen tips, trucs en advieskaarten om hun presentatie te verbeteren.
  • Bedrijven waar ik een middag of avondprogramma op maat heb ingevuld zijn onder andere: Genster Groep Alkmaar, Universiteit Utrecht, Hay Group in Zeist, een managementteam van Randstad Uitzendbureau Eindhoven, Ardis Organisatie en Ontwikkeling in Den Haag.
  • Ook een vrijgezellendag of een verjaardagsfeest zijn voorbeelden waarvoor ik een workshop heb georganiseerd.

Afhankelijk van je vraag, maak ik een programma op maat.

Plan een workshop

Neem contact met mij op om de mogelijkheden voor een workshop te bespreken.

NEEM CONTACT OP

Contact

Beken Kleur | Lianne van Wijlick
06 - 51 99 26 26
lianne@bekenkleur.com